Zdravo.hr koristi kolačiće za omogućavanje boljeg korisničkog iskustva. Ovo uključuje kolačiće treće strane koji mogu pratiti vaše korištenje stranica.

Želim znati više

Razumijem
header01.jpg

Centar za zdravo odrastanje obilježio je u društvu suradnika, podržavatelja, partnerskih organizacija i institucija Dan udruge rekapitulacijom ovogodišnjeg rada i najavom novih projekata koji započinju već krajem ove godine. Tijekom devetogodišnjeg djelovanja udruge rastao je broj programa, projekata i aktivnosti, a uz redovni, svakodnevni i nevidljivi rad koji obuhvaća pomoć u učenju, logopedski i psihosocijalni tretman te kreativne i okupacione aktivnosti, Centar za zdravo odrastanje ove je godine naglasak stavio na građanski odgoj i volonterstvo.

Djelatno sudjelovanje u zajednici na različitim područjima potiče sposobnosti kreiranja i sudjelovanja, samozastupanja i artikulacije potreba i interesa te povećava društveni kapital zajednice. Područja volonterizma tijekom 2014. godine za Centar i njegove članove i korisnike bilo je očuvanje tradicionalne suhozidne baštine, kulturni aktivizam izradom mozaične klupe ispred osnovne škole, višetjedna humanitarna akcija Lošinj za Lea u kojemu je oslikano i prodano preko dvjesto majica, akcije očuvanja okoliša i prirode i aktivnosti slobodnog vremena Mladi za male. Da bi naglasili važnost sudjelovanja, u Centru za zdravo odrastanje ove su godine dodijelili godišnje nagrade Volonter / Volonterka godine u dvije kategorije, za djecu / mlade i za odrasle volontere. Ing Goran Jambrešić osvojio je titulu volontera godine za sustavan i stručan rad sa mladima na obnovi suhozida, dok je Nikolina Stupičić od svih mladih volontera uložila najveći broj svojih sati i sudjelovala u gotovo svim volonterskim akcijama, čak i sa slomljenom rukom. Osim dvoma nagrađenima, IDEM i ja je podijelio tridesetak volonterskih knjižica za sve koji su u volonterski rad uložili preko 40 sati.

Povodom Dana udruge razgovor na radiju Lošinj

Svečano obilježavanje Dana udruge omogućilo je Ministarstvo socijalne politike i mladih u okviru trogodišnjeg programa Za zdravo odrastanje djece i mladih.

  • dan-udruge1
  • dan-udruge2
  • dan-udruge3
  • dan-udruge4
  • dan-udruge5
  • dan-udruge6
  • dan-udruge7
  • dan-udruge8

Društvene mreže

Podijeli sadržaj
Pratite nas

Kampanje

zelena-cistka

Od kamena kruna

Suhozidna radionica 2017. 

idiOd kamena kruna

Naši donatori

eu

min-soc-pol-logo

 mzos-logo

pgz-logo

grad-logo

tzml-logo

zakladalogo

zaklada-civilnodrustvo-logo

logo-eea-grants

logo-norway-grants

usa

Godišnji izvještaji

Izvještaj 2018.
Izvještaj 2017.
Izvještaj 2016.
Izvještaj 2015.
Izvještaj 2014.
Izvještaj 2013.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates