Zdravo.hr koristi kolačiće za omogućavanje boljeg korisničkog iskustva. Ovo uključuje kolačiće treće strane koji mogu pratiti vaše korištenje stranica.

Želim znati više

Razumijem
header4.jpg

Centar za zdravo odrastanje započeo je ovoga petka prvu u nizu volonterskih akcija na igralištu Bočac. Igralištu će biti dodani različiti elementi za igru najmlađih poput školice, skoka u dalj, kružić-križića, igara preciznosti i svega drugoga čemu se dosjete naši volonteri, a što može dodati boljem izgledu, ugođaju i funkcionalnosti igrališta i za najmlađe.

 

Volonterske akcije bit će provođene svakog petka od 15 do 17, sve dok igralište ne zablista novim sjajem ili nas ne potjeraju kiše. Za kreativne ideje ponuđeni su i zidovi pa pozivamo da nam se pridruže svi oni koji imaju ideja, vremena i volje da crtaju, bojaju ili samo pomažu.
Igralište Bočac jedno je od najviše korištenih mjesta u Malom Lošinju. Djeca svih uzrasta, sportaši i rekreativci, učenici za vrijeme nastave, parovi, mame s djecom, turisti, svi imaju svoje trenutke na tom igralištu, a čini se kao da ga nitko od njegovih korisnika ne voli. Igralište je prljavo, obilježeno plastičnom ambalažom i bocama, probušenim balonima, opušcima i limenkama piva, tragovima mokraće u svakom uglu.
Naša je ideja da se, u suradnji s tvrtkom Lošinj usluge koja upravlja igralištem, ukloni žičana ograda na ulazu koju djeca svakodnevno osvajaju penjanjem i provlačenjem, da se igralište više ne zaključava, da budu dostupne sanitarije, a da korisnici igrališta svojim vlastitim doprinosom uređenju igrališta i uvođenjem pravila ponašanja osvijeste da je igralište njihovo.

  • igralisteBocac1
  • igralisteBocac2
  • igralisteBocac3
  • igralisteBocac4
  • igralisteBocac5
  • igralisteBocac6
  • igralisteBocac7

Društvene mreže

Podijeli sadržaj
Pratite nas

Kampanje

zelena-cistka

Od kamena kruna

Suhozidna radionica 2017. 

idiOd kamena kruna

Naši donatori

eu

min-soc-pol-logo

 mzos-logo

pgz-logo

grad-logo

tzml-logo

zakladalogo

zaklada-civilnodrustvo-logo

logo-eea-grants

logo-norway-grants

usa

Godišnji izvještaji

Izvještaj 2018.
Izvještaj 2017.
Izvještaj 2016.
Izvještaj 2015.
Izvještaj 2014.
Izvještaj 2013.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates