Zdravo.hr koristi kolačiće za omogućavanje boljeg korisničkog iskustva. Ovo uključuje kolačiće treće strane koji mogu pratiti vaše korištenje stranica.

Želim znati više

Razumijem
header8.jpg

Klub IDEM I JA je program okupljanja mladih oko ostvarenja interesa mladih, koji uključuju programe slobodnog vremena, djelovanje u zajednici i druženje u vlastitom prostoru. Prostor Kluba smješten je na gornjoj etaži poslovno garažnog kompleksa Bočac, uz košarkaško igralište.

Ovaj je prostor Grad na višegodišnje korištenje dodijelio Centru za zdravo odrastanje kao partner u projektu Zajednica koja brine. Opremljen je sredstvima iz Programa dodjele bespovratnih sredstava u okviru IV. komponente instrumenta pretpristupne pomoći (IPA) – Razvoj ljudskih potencijala iz područja zapošljavanja, obrazovanja i socijalnog uključivanja namijenjenih osobama koje se nalaze u nepovoljnom društvenom položaju.

Prostor omogućuje rad i zabavu, ima kompjutersku učionicu sa osam desktop PC-a, veliki plazma televizor, nintendo wii, kameru, projektor i platno, priručnu kuhinju i klupski dio. Svečano otvorenje prostora se je održalo 18.4.2011.

Otvoren je za članove 6 dana u tjednu, a po dogovoru i nedjeljom. Članstvo je otvoreno svim mladima koji imaju najmanje 15 godina ili završenu osnovnu školu.

Aktivnosti koje se provode kroz klub mladih su debate, javne akcije, sastanci tematskih grupa i rasprave, aktivnosti slobodnog vremena, rekreativne aktivnosti, zabavni vikendi, radionice te javne prezentacije.

Projekt je kreiran od tima sačinjenog od iskusnih stručnjaka i grupe mladih, a afirmira pristup mladima kao ravnopravnim sudionicima, odnosno kreatorima, inicijatorima i nositeljima aktivnosti. Klub je otvoren za sve inicijative i oblike suradnje koji unaprjeđuju kvalitetu života mladih.

Rad Kluba financijski podržavaju Europska Komisija, Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Primorsko–goranska županije i Grad Mali Lošinj.  

Društvene mreže

Podijeli sadržaj
Pratite nas

Kampanje

zelena-cistka

Od kamena kruna

Suhozidna radionica 2017. 

idiOd kamena kruna

Naši donatori

eu

min-soc-pol-logo

 mzos-logo

pgz-logo

grad-logo

tzml-logo

zakladalogo

zaklada-civilnodrustvo-logo

logo-eea-grants

logo-norway-grants

usa

Godišnji izvještaji

Izvještaj 2018.
Izvještaj 2017.
Izvještaj 2016.
Izvještaj 2015.
Izvještaj 2014.
Izvještaj 2013.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates