Zdravo.hr koristi kolačiće za omogućavanje boljeg korisničkog iskustva. Ovo uključuje kolačiće treće strane koji mogu pratiti vaše korištenje stranica.

Želim znati više

Razumijem
header14.jpg

Kako najbolje prakticirati toleranciju i nenasilje nego upoznavanjem onoga što nam je strano? Naši su prostori još od vremena Argonauta stjecište ljudi s različitih krajeva svijeta pa je obilje prilika za upoznavanje. Mi smo odlučili upoznavati ljude koji su izabrali da Lošinj bude njihov dom kroz ono što jedu.

Naše su radionice kuhanja ne samo progoda za pripremanje hrane nego i za druženje, razmjenu, pitanja i odgovore, početke prijateljstava, promjenu stajališta o stranom i drugačijem.
Danas je u našoj kuhinji pripremala obrok obitelj koja je doselila s Madagaskara. Koliko informacija! I kako kokosovo mlijeko i đumbir učine piletinu slasnom! I kako su pletenice Michele sitne i savršene!
Okusi suživota dio su aktivnosti u okviru projekta Vidi mene! koji je primjena modela iskustvenog učenja u cilju prevencije nasilja među djecom. Cilj je projekta osvijestiti i kontrolirati procese grupne dinamike prilikom provođenja aktivnosti u heterogenim skupinama, povećati razumijevanje izgradnje identiteta kroz međugeneracijsku suradnju te stvoriti prostor suradnje i međusobne afirmacije za djecu. Projekt se provodi uz potrporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

  • madag1
  • madag2
  • madag3
  • madag4
  • madag5
  • madag6
  • madag7
  • madag8

Društvene mreže

Podijeli sadržaj
Pratite nas

Kampanje

zelena-cistka

Od kamena kruna

Suhozidna radionica 2017. 

idiOd kamena kruna

Naši donatori

eu

min-soc-pol-logo

 mzos-logo

pgz-logo

grad-logo

tzml-logo

zakladalogo

zaklada-civilnodrustvo-logo

logo-eea-grants

logo-norway-grants

usa

Godišnji izvještaji

Izvještaj 2018.
Izvještaj 2017.
Izvještaj 2016.
Izvještaj 2015.
Izvještaj 2014.
Izvještaj 2013.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates