Zdravo.hr koristi kolačiće za omogućavanje boljeg korisničkog iskustva. Ovo uključuje kolačiće treće strane koji mogu pratiti vaše korištenje stranica.

Želim znati više

Razumijem
header11.jpg

Centar za zdravo odrastanje IDEM i ja današnjom je radionicom SPOL I ROD završio ciklus radionica kojima je cilj povećavanje socijalnih i osobnih kompetencija dugotrajno nezaposlenih osoba, primarno žena. Razumijevanje koncepta roda alat je za razumijevanje rodno uvjetovanog nasilja kao i Istanbulske konvencije, koja je uzburkala javnost a da je pritom malo tko bio potpuno informiran o sadržaju ovog važnog međunarodnopravnog dokumenta kojemu je cilj iskorjenjivanje nasilja protiv žena.


Radionica Spol i rod jedna je od osam radionica provedenih u cilju zaustavljanja marginalizacije i siromašenja nezaposlenih žena, njihovog osnaživanja, jačanja njihovih socijalnih mreža i kompetencija te razvoja bolje spremnosti za socijalno i radno uključivanje. Održane radionice su, uz osobno savjetovanje i razvoj specifičnih vještina te podržavajuće društvene aktivnosti kreirale mjesto i vrijeme za pružanje sustavnih i ciljanih informacija. Stoga, bez obzira na završetak projekta Plan B, podržanog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Centar za zdravo odrastanje najavljuje nastavak rada informatičkog praktikuma i ciljanih radionica i tribina te raspoloživost prostora Kluba na Bočacu za sve društvene, radne, kreativne ili edukativne inicijative.

Društvene mreže

Podijeli sadržaj
Pratite nas

Kampanje

zelena-cistka

Od kamena kruna

Suhozidna radionica 2017. 

idiOd kamena kruna

Naši donatori

eu

min-soc-pol-logo

 mzos-logo

pgz-logo

grad-logo

tzml-logo

zakladalogo

zaklada-civilnodrustvo-logo

logo-eea-grants

logo-norway-grants

usa

Godišnji izvještaji

Izvještaj 2018.
Izvještaj 2017.
Izvještaj 2016.
Izvještaj 2015.
Izvještaj 2014.
Izvještaj 2013.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates