Zdravo.hr koristi kolačiće za omogućavanje boljeg korisničkog iskustva. Ovo uključuje kolačiće treće strane koji mogu pratiti vaše korištenje stranica.

Želim znati više

Razumijem
header3.jpg

Radionica izrade ukrasa za Klub mladih imala je za cilj izraditi trajne ukrase i spriječiti donošenje plastičnih jednokratnih ukrasa i balona u naš prostor u kojemu se osim radionica često odvijaju proslave rođendana. Ovom je radionicom zadovoljeno više ciljeva: potaknut je angažman na zaštiti okoliša, dan je doprinos uređenju zajedničkog prostora i stvorena je još jedna prigoda za oslobađanje kreativnosti.
Sudjelovanje na kreativnim radionicama utorkom u Centru za zdravo odrastanje obuhvaća planiranje, crtanje, izrezivanje, ukrašavanje, rezanje, brušenje, lemljenje, bojanje... Zahtjevan je to posao koji traži dobru organizaciju, dogovaranje i timski rad.


Uz izražavanje kreativnosti, ove radionice u okviru projekta Vidi mene! omogućuju izražavanje emocija i njihovu kontrolu kroz modeliranje, crtanje, slikanje, izradu skulptura, oslikavanje tekstila, obradu recikliranih materijala. Kroz kreativni rad dopunjuje se kontinuirani rad na emocijama, postiže bolje samorazumijevanje i razumijevanje drugih, razvoj empatije, tolerancije i kontrole agresije. Na kreativnim radionicama IDEM i ja osim lijepih i posebnih komadića izrađenih za sebe i drage osobe stvoreno je i područje afirmacije, uspostavljena suradnja i povjerenje, povećane osobne i društvene kompetencije.

  • kreativne1
  • kreativne2
  • kreativne3

Društvene mreže

Podijeli sadržaj
Pratite nas

Kampanje

zelena-cistka

Od kamena kruna

Suhozidna radionica 2017. 

idiOd kamena kruna

Naši donatori

eu

min-soc-pol-logo

 mzos-logo

pgz-logo

grad-logo

tzml-logo

zakladalogo

zaklada-civilnodrustvo-logo

logo-eea-grants

logo-norway-grants

usa

Godišnji izvještaji

Izvještaj 2018.
Izvještaj 2017.
Izvještaj 2016.
Izvještaj 2015.
Izvještaj 2014.
Izvještaj 2013.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates