Zdravo.hr koristi kolačiće za omogućavanje boljeg korisničkog iskustva. Ovo uključuje kolačiće treće strane koji mogu pratiti vaše korištenje stranica.

Želim znati više

Razumijem
header3.jpg

Građani i građanke Lošinja!

U subotu se u Rijeci održava Hod za slobodu, kojemu je cilj pokazati opredijeljenost za ustavne vrijednosti ravnopravnosti te za prihvaćanje i njegovanje različitosti kao bogatstva zajednice.


Pozivamo vas da u subotu u 10 sati stanete uz nas na Trgu RH, na kojemu ćemo kratkim stajanjem, bez programa i govora, iskazati podršku riječkom Hodu za slobodu.


Hod za slobodu odgovor je građana Rijeke na referendumske inicijative za smanjenje prava i sigurnosti žena i nacionalnih manjina. Hod za slobodu odgovor je na takozvani Hod za život, kojim se napada na reproduktivna prava žena i nastoji osvojiti društvena moć.

Nemojte misliti da ta pitanja nemaju ništa s vama, ako ne kanite napraviti pobačaj ili ne pripadate nacionalnim manjinama. Gubitkom jednih, ugrožena su i druga. Gubitkom za jedne, ugroženi su i drugi. Šutnja nije neutralnost i nemiješanje, nego doprinos normalizaciji nenormalnoga. Važno je da oni koji ne kane nikome oduzimati prava podignu i svoj glas u njihovu obranu.

Društvene mreže

Podijeli sadržaj
Pratite nas

Kampanje

zelena-cistka

Od kamena kruna

Suhozidna radionica 2017. 

idiOd kamena kruna

Naši donatori

eu

min-soc-pol-logo

 mzos-logo

pgz-logo

grad-logo

tzml-logo

zakladalogo

zaklada-civilnodrustvo-logo

logo-eea-grants

logo-norway-grants

usa

Godišnji izvještaji

Izvještaj 2018.
Izvještaj 2017.
Izvještaj 2016.
Izvještaj 2015.
Izvještaj 2014.
Izvještaj 2013.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates