Zdravo.hr koristi kolačiće za omogućavanje boljeg korisničkog iskustva. Ovo uključuje kolačiće treće strane koji mogu pratiti vaše korištenje stranica.

Želim znati više

Razumijem
header7.jpg

Danas smo uplatili gotovo polovinu iznosa koji Leo Manzoni treba za robotski potpomognutu rehabilitaciju. Solidarnost na djelu su pokazali brojni pojedinci i poduzetnici, kojima u ime Lea i njegove obitelji zahvaljujemo! Leo je nesretnim skokom u more slomio nekoliko vratnih kralježaka i utapao se i potrebne su brojne terapije i načini rehabilitacije kako bi mu se poboljšala kvaliteta života.

Leo 15. siječnja odlazi na terapiju. U mislima smo s njim i svima onima kojima zdravstveni sustav ne može osigurati primjereno i potrebno liječenje.


Humanitarne akcije ne bi smjele poslužiti normalizaciji nenormalnoga, a nije normalno da država koja u svome Ustavu ima upisano da je socijalna država traži od svojih građana da u proračun uplaćuju milodare za oboljele. Zato koristimo ovu prigodu da iskažemo negodovanje i pozovemo na otpor prema takvim rješenjima.
Društvena solidarnost i sposobnost suradnje bitni su dio naše ljudskosti i vrijednosti koje trebamo njegovati ne samo kao pojedinci već društvo u cjelini.

  • leoupl1

Društvene mreže

Podijeli sadržaj
Pratite nas

Kampanje

zelena-cistka

Od kamena kruna

Suhozidna radionica 2017. 

idiOd kamena kruna

Naši donatori

eu

min-soc-pol-logo

 mzos-logo

pgz-logo

grad-logo

tzml-logo

zakladalogo

zaklada-civilnodrustvo-logo

logo-eea-grants

logo-norway-grants

usa

Godišnji izvještaji

Izvještaj 2018.
Izvještaj 2017.
Izvještaj 2016.
Izvještaj 2015.
Izvještaj 2014.
Izvještaj 2013.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates