Zdravo.hr koristi kolačiće za omogućavanje boljeg korisničkog iskustva. Ovo uključuje kolačiće treće strane koji mogu pratiti vaše korištenje stranica.

Želim znati više

Razumijem
header02.jpg

Dokumentarni film Od kamena kruna autorica Danice Bjelajac i Dr. Danice Aćimović, koji je nastao u produkciji Centra za zdravo odrastanje IDEM i ja iz Malog Lošinja kao dio projekta Suhozidi su vrijedna baština prikazuje se u sklopu edukativnog programa tematske izložbe slika pod nazivom Gromače hrvatskog umjetnika Otona Glihe u riječkom Muzeju moderne i suvremene umjetnosti. Film u trajanju od 27 min. snimljen je na cresko - lošinjskom području.

Cilj edukativnog programa izložbe pod vodstvom muzejske pedagoginje Milice Đilas je upoznavanje i doživljaj Glihine umjetnosti te razvijanje svijesti o vrijednosti i potrebi čuvanja graditeljske baštine nastale preventivno zaštićenom tradicionalnom narodnom tehnikom suhozida, slaganjem kamena na kamen bez vezivnoga sredstva.

Izložba je organizirana uz stotu obljetnicu umjetnikova rođenja. Otvorena je 7. svibnja, a trajat će do 22. lipnja 2014.

Od kamena kruna

Društvene mreže

Podijeli sadržaj
Pratite nas

Kampanje

zelena-cistka

Od kamena kruna

Suhozidna radionica 2017. 

idiOd kamena kruna

Naši donatori

eu

min-soc-pol-logo

 mzos-logo

pgz-logo

grad-logo

tzml-logo

zakladalogo

zaklada-civilnodrustvo-logo

logo-eea-grants

logo-norway-grants

usa

Godišnji izvještaji

Izvještaj 2018.
Izvještaj 2017.
Izvještaj 2016.
Izvještaj 2015.
Izvještaj 2014.
Izvještaj 2013.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates