Zdravo.hr koristi kolačiće za omogućavanje boljeg korisničkog iskustva. Ovo uključuje kolačiće treće strane koji mogu pratiti vaše korištenje stranica.

Želim znati više

Razumijem
header15.jpg

Ove smo godine održali puno kreativnih radionica, ali ova je posebna. Pripremamo se za Dan planeta Zemlje. Oslikavamo majice tekstilnim bojama, pričamo o značenju tog dana, planiramo kako ćemo ga obilježiti. Svatko na svoju majicu stavlja prizor za koji želi da ostane očuvan, prizore biljaka, životinja, drveća, mora, neba.

Tehnika oslikavanja majica tekstilnim bojama omiljena nam je jer ostavlja trag koji možemo dugo nositi na sebi. Neka djeca imaju majice koje su već uspjela prerasti pa oslikavaju nove. Kad izađemo svi zajedno u našim šarenim i posve različitim majicama, opet smo nekako isti i svatko vidi da smo tim.

Dan planeta Zemlje obilježit ćemo tako da ćemo u svojim novim veselim majicama otići na mjesto gdje se sakuplja i razvrstava sav otpad s otoka. Mnogi ljudi ne razvrstavaju otpad i opravdavaju to tvrdnjom da otpad ionako sav ide na isto mjesto. Mi ćemo to provjeriti i rezultate ćemo objaviti na radiju, na društvenim mrežama, na lokalnim portalima. Ponijet ćemo sa sobom one vrste otpada za koje ne znamo kako ga razvrstati i pitati da nam pokažu kako da to ubuduće radimo. Dan planeta Zemlje nas podsjeća na to što i kako trebamo činiti svaki dan da očuvamo naše omiljene prizore životinja, bilja, mora, neba i drveća.

  • maje1
  • maje2
  • maje3
  • maje4
  • maje5

Društvene mreže

Podijeli sadržaj
Pratite nas

Kampanje

zelena-cistka

Od kamena kruna

Suhozidna radionica 2017. 

idiOd kamena kruna

Naši donatori

eu

min-soc-pol-logo

 mzos-logo

pgz-logo

grad-logo

tzml-logo

zakladalogo

zaklada-civilnodrustvo-logo

logo-eea-grants

logo-norway-grants

usa

Godišnji izvještaji

Izvještaj 2018.
Izvještaj 2017.
Izvještaj 2016.
Izvještaj 2015.
Izvještaj 2014.
Izvještaj 2013.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates