Zdravo.hr koristi kolačiće za omogućavanje boljeg korisničkog iskustva. Ovo uključuje kolačiće treće strane koji mogu pratiti vaše korištenje stranica.

Želim znati više

Razumijem
header18.jpg

Tri članice debatnog kluba lošinjskog Centra za zdravo odrastanje Idem i ja, Emina Buljubašić, Arlinda Krasnić i Dora Tariba, plasirale su se na državno natjecanje u debati, koje se održava u Zagrebu 30. i 31. ožujka, gdje će uspješne Lošinjanke »ukrstiti« debatne vještine s najboljima u Hrvatskoj, izvijestio je Novi list.

Inače na Županijskom natjecanju u debati sudjelovale su čak tri ekipe Centra Idem i ja, a debatiralo se o tri teze: Obavezna lektira je opravdana, Profesionalni sport za djecu ima više koristi nego štete i Treba prijavljivati učenike koji varaju na ispitima.

Lošinjski debatanti, Petar Sklepić, Filip Kodrić, Lana Alavanja, Arlinda Krasnić, Dora Tariba, Emina Buljubašić, Lucija Baljak, Dea Delija i Antonia Manzoni debatirali su ukupno u šest kola, znači proveli šest vrlo zahtjevnih sati debatirajući na ove teze, od kojih je jedna bila najavljena, a dvije oglašene tek na natjecanju, izvjestila je njihova voditeljica, Bojana Genov.
(Ira Cupać Marković)

Društvene mreže

Podijeli sadržaj
Pratite nas

Kampanje

zelena-cistka

Od kamena kruna

Suhozidna radionica 2017. 

idiOd kamena kruna

Naši donatori

eu

min-soc-pol-logo

 mzos-logo

pgz-logo

grad-logo

tzml-logo

zakladalogo

zaklada-civilnodrustvo-logo

logo-eea-grants

logo-norway-grants

usa

Godišnji izvještaji

Izvještaj 2018.
Izvještaj 2017.
Izvještaj 2016.
Izvještaj 2015.
Izvještaj 2014.
Izvještaj 2013.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates