Zdravo.hr koristi kolačiće za omogućavanje boljeg korisničkog iskustva. Ovo uključuje kolačiće treće strane koji mogu pratiti vaše korištenje stranica.

Želim znati više

Razumijem
header11.jpg

U partnerstvu s Gradom Malim Lošinjem prijavili smo se za sredstva europskog fonda IPA za povećanje i razvoj ljudskih potencijala zajednice i projekt pod imenom "Zajednica koja brine" je prihvaćen. Odobrena su sredstva od 97 tisuća eura, ali treba znati da se u pravilu u takvim projektima zbog strogih pravila nikada ne uspije potrošiti cijeli iznos, već je prosjek nekakvih 80% i jedan dio novca se isplati tek godinu-dve nakon završetka projekta, nakon detaljnih provjera svih izvješća.

Glavne stavke projekta su: formiranje kluba mladih, osnaživanje institucionalnih mehanizama edukacije i strateškog planiranja i informatička edukacija koja osigurava certifikat koji se upisuje u radnu knjižicu, prvenstveno za nezaposlene žene. Za potrebe projekta dvoje zaposlenika udruge je 9.12. bilo u Zagrebu na jednodnevnoj provedbenoj radionici o pisanju izvješća i praćenju projekata, u organizaciji HZZ-a. 

Društvene mreže

Podijeli sadržaj
Pratite nas

Kampanje

zelena-cistka

Od kamena kruna

Suhozidna radionica 2017. 

idiOd kamena kruna

Naši donatori

eu

min-soc-pol-logo

 mzos-logo

pgz-logo

grad-logo

tzml-logo

zakladalogo

zaklada-civilnodrustvo-logo

logo-eea-grants

logo-norway-grants

usa

Godišnji izvještaji

Izvještaj 2018.
Izvještaj 2017.
Izvještaj 2016.
Izvještaj 2015.
Izvještaj 2014.
Izvještaj 2013.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates