Zdravo.hr koristi kolačiće za omogućavanje boljeg korisničkog iskustva. Ovo uključuje kolačiće treće strane koji mogu pratiti vaše korištenje stranica.

Želim znati više

Razumijem
header16.jpg

Predstavnice Centra za zdravo odrastanje "Idem i ja" su krajem kolovoza potpisale ugovor sa Gradom te je 14.9.2010. izvršena primopredaja bivše osnovne škole u Sv. Jakovu, prostora u vlasništvu Grada Malog Lošinja.

Na korištenje smo na par godina dobili gornju etažu i dio prizemlja, ali pod uvjetom da ih sredimo i počnemo koristiti do 2012. godine. Zato će nam bilo kakva pomoć biti i više nego dobrodošla. Da li u obliku volonterskog rada (za početak pri uklanjanju gomila golubljeg izmeta) ili u obliku donacija za građevinski i drugi materijal, itd. Zamišljeno je da prostor koristimo za naše ljetne učionice aktivnog građanstva, ali i za mnoge druge aktivnosti koje nama ili potencijalnim partnerima (sa otoka ili van njega) padnu na pamet kada prostor bude spreman.

Nadamo se da ćemo imati potporu od stalnih i privremenih stanovnika Sv. Jakova, jer će to malo selo zasigurno samo dobiti ponovnim stavljanjem škole u bilo kakvu funkciju, umjesto da i dalje samo propada i predstavlja opasnost za prolaznike zbog žbuke i crijepova koji padaju.

  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122

Društvene mreže

Podijeli sadržaj
Pratite nas

Kampanje

zelena-cistka

Od kamena kruna

Suhozidna radionica 2017. 

idiOd kamena kruna

Naši donatori

eu

min-soc-pol-logo

 mzos-logo

pgz-logo

grad-logo

tzml-logo

zakladalogo

zaklada-civilnodrustvo-logo

logo-eea-grants

logo-norway-grants

usa

Godišnji izvještaji

Izvještaj 2018.
Izvještaj 2017.
Izvještaj 2016.
Izvještaj 2015.
Izvještaj 2014.
Izvještaj 2013.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates