Zdravo.hr koristi kolačiće za omogućavanje boljeg korisničkog iskustva. Ovo uključuje kolačiće treće strane koji mogu pratiti vaše korištenje stranica.

Želim znati više

Razumijem
header01.jpg

Od 13. do 20. listopada 2013. sudjelovali smo na međunarodnom treningu "Give Power to Empower" u organizaciji Rumunjske nacionalne agencije za program Mladi na djelu. Trening je bio usmjeren na osobni razvoj i osnaživanje sudionika – aktivnih u radu s djecom i mladima, i na primjenu različitih motivacijskih tehnika za osvještavanje potencijala djece i mladih.

U rumunjskom gradu Predealu u Karpatima okupilo se 23 predstavnika 18 organizacija iz 11 zemalja (Švedske, Danske, Njemačke, Francuske, Portugala, Češke, Bugarske, Rumunjske, Turske, Cipra i Hrvatske) iz formalnog (škole, vladine organizacije) i neformalnog (udruge, aktivni pojedinci) sektora.

U 6 dana rada i druženja, na principima iskustvenog učenja i samoinicijative, u našoj šarolikoj grupi razvijali smo osobne kompetencije za rad s djecom i mladima. Kroz diskusiju o različitim teoretskim načelima osnaživanja, praktične radionice i aktivnosti na otvorenom, istražili smo različite pristupe motivaciji i osvještavanju potencijala djece i mladih i učili kako u svakodnevnom radu primijeniti različite tehnike za osnaživanje mladih. Razmijenili smo primjere dobre prakse i osobna iskustva te započeli rad na razvoju zajedničkih projekata. Upoznali smo se i s novim evropskim programom "Erasmus plus", namijenjenom obrazovanju, osposobljavanju, mladima i sportu i istražili mogućnosti buduće suradnje kroz međunarodne razmjene mladih.

Svatko od nas sudionika došao je u Predeal sa svojom pričom, idejom i ciljevima, a svi ujedinjeni u želji da učimo. Zahvaljujući trenerima i visokoj motiviranosti svih nas sudionika stvorili smo kreativnu i poticajnu radnu atmosferu i kroz zajednički rad i druženje, razmjenu ideja i različitih mišljenja svi ponešto naučili, najviše jedni od drugih. I svatko od nas iz je Rumunjske otišao bogatiji za nova prijateljstva i osnažen nezaboravnim iskustvom.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Društvene mreže

Podijeli sadržaj
Pratite nas

Kampanje

zelena-cistka

Od kamena kruna

Suhozidna radionica 2017. 

idiOd kamena kruna

Naši donatori

eu

min-soc-pol-logo

 mzos-logo

pgz-logo

grad-logo

tzml-logo

zakladalogo

zaklada-civilnodrustvo-logo

logo-eea-grants

logo-norway-grants

usa

Godišnji izvještaji

Izvještaj 2018.
Izvještaj 2017.
Izvještaj 2016.
Izvještaj 2015.
Izvještaj 2014.
Izvještaj 2013.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates